چرا مواد غذایی در سرخ کن‌های بدون روغن خشک می شوند؟

چرا مواد غذایی در سرخ کن‌های بدون روغن خشک می شوند؟

با کلی ذوق و لذت سرخ کن خریده اید تا غذاهای لذیذی در آن تهیه کنید.

سیب زمینی های سرخ شده خوش آب و رنگ، مرغ سوخاری مورد علاقه فرزندتان، گوشت، ماهی و…

اما وقتی دست به آشپزی می شوید و موقع در آوردن غذا از سرخ کن، ناگهان کل ذوق و شوق تان می خوابد و حال تان با دیدن مواد غذایی که به جای سرخ شدن خشک شده اند، گرفته می شود!

امروز در این مطلب قصد داریم باهم بررسی کنیم که چرا سرخ کردن بعضی از مواد غذایی در سرخ کن به جای آنکه غذایی ترد و خوش مزه به ما بدهد، بیشتر حس یک غذای خشک را می دهد تا سرخ شده و چه کنیم که لذت خوردن یک غذای سرخ کردنی را با کمک سرخ کن بدون روغن بچشیم و مواد غذایی ما خشک نشود.

 

چرا مواد غذایی در سرخ کن‌های بدون روغن خشک می شوند؟

همانطور که می دانید در سرخ کن های بدون روغن مواد غذایی با حرارت خشک سرخ و ترد می شوند. حال اگر شما در هنگام سرخ کردن هر ماده غذایی حرارت و زمان پخت مناسب و درستی برای آن انتخاب نکنید، ممکن است میزان حرارت و مدت زمانی که مواد غذایی در دستگاه قرار دارند باعث شود تا خروجی غذای شما خشک و ناخوشایند باشد.

 

برای آنکه مواد غذایی در سرخ کن‌های بدون روغن خشک نشوند، چه باید کرد؟

در هنگام سرخ کردن باید متناسب با مدل دستگاه سرخ کن دما و مدت زمان را بر روی استاندارد مشخص شده برای ماده غذایی مورد نظر مان بگذاریم.

یعنی قطعا درجه حرارت و مدت زمان سرخ شدن سیب زمینی با سرخ کردن مرغ یا ماهی با هم تفاوت دارند.

شما هیچ وقت نباید برای سرخ کردن قارچ از همان برنامه ای استفاده کنید که سیب زمینی ها را برای سرخ کردن در سرخ کن قرار می دهید.

پس دلیل اول خشک شدن مواد غذایی می تواند مدت زمان ماندن آنها در سرخ کن یا حرارت بیش از حد و یا هر دو این ها باشد.

اما دلیل دیگر آن است که درست است اسم این سرخ کن ها بدون روغن است ولی برای سرخ کردن بعضی از مواد غذایی بهتر است مقداری روغن بر روی آنها اسپری شود یا اگر حجم مواد سرخ کردنی زیاد است، حداکثر از یک قاشق روغن برای اینکه مواد غذایی خشک نشوند و به شکلی مطلوب سرخ شوند، استفاده کنیم.

درواقع با کمک اسپری روغن ما فرایند سرخ شدن را به سرخ شدن مرطوب تبدیل می کنیم و غذای لذیذ تری را تحویل می گیریم.

 

چه مواد غذایی به روغن نیاز دارند؟

بر خلاف بسیاری از سایت ها که نوشته اند برای سرخ کردن مرغ باید از روغن استفاده کنید، ما معتقد هستیم چون خود مرغ چربی دارد بهتر است در استفاده از روغن برای سرخ کردن مرغ در سرخ کن های بدون روغن زیاده روی نکنیم و اجازه بدهیم تا غذای سالمی را نوش جان کنیم.

اگر تمایل دارید برای سرخ کردن مرغ یا درست کردن مرغ سوخاری، از روغن استفاده کنید، لطفا مواظب باشید که بیشتر از یک قاشق غذا خوری روغن برای آن استفاده نکنید و اجازه دهید چربی طبیعی خود مرغ باعث سرخ شدن مرطوب غذای شما شود.

علاوه بر آن سرخ کردن مواد غذایی مثل سیب زمینی یا درست کردن چیپس هم کمی روغن می طلبد. البته مقدار روغن باید بسیار کم باشد تا شما طعم یک سیب زمینی سرخ شده پوک و خوش مزه را بتوانید بچشید.

 

خشک کردن میوه در سرخ کن بدون روغن

خشک کردن میوه در سرخ کن بدون روغن

خیلی از خانم های با سلیقه و خوش ذوق به خشک کردن میوه جات یا حتی سبزی های معطر با سرخ کن بدون روغن علاقمند هستند. توجه داشته باشید برای خشک کردن میوه جات مثل آلبالو، کیوی و… به هیچ وجه نیازی به استفاده از روغن نیست.

شما به آسانی می توانید سبزی جاتی مثل شوید و نعنا را نیز بدون هیچ افزودنی در سرخ کن های بدون روغن خشک کنید. فقط باید توجه داشته باشید برای سرخ کردن هرچیزی برنامه مناسب آن را انتخاب کنید تا درجه حرارت و مدت زمان استانداردی برای رسیدن به نتیجه مطلوب استفاده شود.

 

2 راه کار دیگر برای جلوگیری از خشک شدن غذا در سرخ کن‌های بدون روغن

استفاده از موادی مثل سس، ادویه ها و… می توانند به حفظ رطوبت غذا کمک کنند و مانع خشک شدن شدید آن شوند.

علاوه بر آن قرار دادن مرغ و ماهی و… در فویل می تواند کمک کند تا غذا کمتر رطوبت خود را از دست دهد.

امیدواریم این مطلب از فروشگاه لاوازم خانگی کوه نور به شما کمک کند تا هم غذاهایی خوش مزه تر میل کنید و هم از کار با سرخ کن بدون روغن خود لذت ببرید.

امتیاز post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

دسته بندی ها

سبد خرید

درحال بارگذاری ...
مقایسه محصولات
لیست مقایسه محصولات شما خالی می باشد!
سوالی دارید؟